You are not connected. Please login or register

Orang Malaysia masuk sini

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Orang Malaysia masuk sini on Sun Jul 06, 2008 1:16 am

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
Kepada orang orang Malaysia sekelian..... Kat sini adalah tempat Hangout kita.... Bincangakan segala topik dalam Malaysia kat sini....

Ok .... enjoy.......


_________________


View user profile

2 Re: Orang Malaysia masuk sini on Thu Jul 10, 2008 3:50 am

moonster x

avatar
Senior Noizy
Senior Noizy
kokok ayam btalu-talu..
mnndakan subuh sudah menjelma
jika anda pndai bbahasa melayu
meh r ke sini bsama-sama.. clown

View user profile

3 Re: Orang Malaysia masuk sini on Sat Jul 12, 2008 1:23 am

shahrizal

avatar
Novice
Novice
mcm tak ramai rakyat Malaysia je ni.

View user profile

4 Re: Orang Malaysia masuk sini on Sat Jul 12, 2008 6:40 am

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
macam mana nak ramai kalo yang ada pun taknak post....


_________________


View user profile

5 Re: Orang Malaysia masuk sini on Sat Jul 12, 2008 4:57 pm

Gumx2

avatar
Novice
Novice
So nak cakap pasal ape kat sini ?

View user profile

6 Re: Orang Malaysia masuk sini on Sat Jul 12, 2008 6:28 pm

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
kat malaysia sekarang hot pasal politik.... tapi ade la sorang bawah umor... tak leh nak terjah tak tentu pasal....


_________________


View user profile

7 Re: Orang Malaysia masuk sini on Thu Jul 17, 2008 8:22 am

KaeruTheFrog

avatar
Super Novice
Super Novice
lolx...aku ke ko maksudkn...hello malaysia...

View user profile

8 Re: Orang Malaysia masuk sini on Thu Jul 17, 2008 8:52 pm

phae2y

avatar
Super Newbie
helo, aku org malaysia gak.

View user profile

9 Re: Orang Malaysia masuk sini on Fri Jul 18, 2008 7:21 am

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
kaeru... apasal lama tak lepak sini??? helooooo faez...............


_________________


View user profile

10 Re: Orang Malaysia masuk sini on Mon Jul 21, 2008 6:26 pm

Gumx2

avatar
Novice
Novice
Kenji ape da jadi dengan noizy punye page ? Byk tol Advert ...

View user profile

11 Re: Orang Malaysia masuk sini on Thu Jul 24, 2008 6:42 am

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
kita takde fund..... so, ad le satusatuny fund kita.... janu bagitau aku, kita dapat 17 dolar dari ad.... tapi se sen pun takdapat dari donation....


_________________


View user profile

12 Re: Orang Malaysia masuk sini on Tue Aug 12, 2008 10:20 pm

Gumx2

avatar
Novice
Novice
wei guys try men game kat sini .. byk yg best .

View user profile

13 Re: Orang Malaysia masuk sini on Wed Aug 13, 2008 4:22 am

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
sory,,,,internet speed tak memuaskan ....


_________________


View user profile

14 Re: Orang Malaysia masuk sini on Sun Aug 24, 2008 10:42 am

one_piece


Super Newbie
Kenji_37 wrote:kita takde fund..... so, ad le satusatuny fund kita.... janu bagitau aku, kita dapat 17 dolar dari ad.... tapi se sen pun takdapat dari donation....

Baper korang perlu tuk donation..pastu klu donate leh dapat status vip ke..ala2 jiwang torrent..hehehe

View user profile

15 Re: Orang Malaysia masuk sini on Sun Aug 24, 2008 11:32 pm

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
yang tu aku tak tahu....mungkin la kot.... tapi aku tak pasti apa kelebihan VIP. admin ngan VIP je tahu. kalo tak silap la, diorang boleh masuk staff room...

tuk donation, kalo boleh kitorang nak dalam 50 dolar sebulan, so kita boleh maintain web site dan account MU,RS, semua tu...

but masa ni, sorang staff kita supply DDL, FREE OF CHARGE, so kami bagi dia status admin. tak silap aku jugak la, dia jugak yang support acount MU NS.... sedih aku tapi nak wat cam mana....


_________________


View user profile

16 Re: Orang Malaysia masuk sini on Mon Aug 25, 2008 1:06 am

crispydonut

avatar
Super Newbie
O.o wow. i dint know... *cough* i mean
saya tidak tahu ada forum untuk kita warganegara malaysia ni.
salam sejahtera!

View user profile

17 Re: Orang Malaysia masuk sini on Tue Aug 26, 2008 4:13 am

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
salam sejahtera......oh, baru perasan...........takpelah, jom meriahkan section ini......


_________________


View user profile

18 Re: Orang Malaysia masuk sini on Tue Aug 26, 2008 7:25 am

crispydonut

avatar
Super Newbie
maaf la. saya ni jarang datang online. eh, BM saya memang teruk jadi sabar sedikit ya >.<

View user profile

19 Re: Orang Malaysia masuk sini on Wed Aug 27, 2008 4:30 am

phae2y

avatar
Super Newbie
lol kenji, baru aku nampak ko online. gi mana lama x nampak?

View user profile

20 Re: Orang Malaysia masuk sini on Wed Aug 27, 2008 9:57 pm

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
aku sibuk ngan hal uni aku...so kureng skit active kat internet....


_________________


View user profile

21 Re: Orang Malaysia masuk sini on Thu Aug 28, 2008 3:08 am

phae2y

avatar
Super Newbie
oic sibuk... aku baru jer lepas final exam. cuti sebulan posa.

View user profile

22 Re: Orang Malaysia masuk sini on Thu Jan 15, 2009 1:13 pm

Gumx2

avatar
Novice
Novice
XDDD da dkt 5 bulan aku x post aper2 kat sini .. rindu nyer ..
rase cam nak start balik keje lame aku as typesetter .. busy ngan study ..
so per citer kenji ?

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum