You are not connected. Please login or register

Naruto 391 [Indonesian] by NS

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Naruto 391 [Indonesian] by NS on Fri Feb 29, 2008 7:13 pm

juon

avatar
Administrator
Administrator

Indonesian trans by Tashigi Kaori from EN trans by HisshouBuraiKen
editor: Nakama Team
Raw : Negi


RS

DDL


Kami membutuhkan bantuan untuk melakukan scanlation, translation (JP-ID ato EN-ID translation),proofreader
jika tertarik anda bisa kontak kami di situs ini ^--^ Very Happy



Last edited by janu_onliners on Sun Mar 02, 2008 10:10 am; edited 1 time in total

View user profile http://janu-onliners.deviantart.com

2 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 12:29 am

Kenji_37

avatar
Global Moderator
Global Moderator
kaori chan..... awak lebih hebat japanese dari saya rupanya....

View user profile

3 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 1:18 am

Tashigi Kaori

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
haeh?? dah released? ^^a gila, padahal translation nya baru jadi kemaren malem. ^^a

kenji: hey that's not true!! XD last night endless gave me the english translation and all that i did was translating it from that translation. ^^a

View user profile http://azure-lycoris.deviantart.com

4 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 1:34 am

meeteub05

avatar
Senior Noizy
Senior Noizy
Tashigi Kaori wrote:haeh?? dah released? ^^a gila, padahal translation nya baru jadi kemaren malem. ^^a

kenji: hey that's not true!! XD last night endless gave me the english translation and all that i did was translating it from that translation. ^^a

he..he... speed demon scanlation on!! tongue next week trans lagi yach.... Tashigi Very Happy

View user profile

5 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 1:37 am

endless

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
haha, bagus kalo udah release, tapi aku rasa kita perlu cantumin nama translator dari b.ing ga? soalnya ga mungkin kaori bisa seahli itu bhs jepang XD

EDIT
mungkin bakal ad orang baru yg bisa jadi translator dr EN-IN, temenku Razz

View user profile

6 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 1:41 am

Tashigi Kaori

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
mee: haha.. ^^ iyah. XD i'll try. ^^

endless: loh emang ga dicantumin? *belon DL* mesti nya seh dicantumin, soal nya kan asli nya itu translation nya dia... gw cuma nge translate ke indo. :p

View user profile http://azure-lycoris.deviantart.com

7 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 1:47 am

meeteub05

avatar
Senior Noizy
Senior Noizy
Tashigi Kaori wrote:mee: haha.. ^^ iyah. XD i'll try. ^^

endless: loh emang ga dicantumin? *belon DL* mesti nya seh dicantumin, soal nya kan asli nya itu translation nya dia... gw cuma nge translate ke indo. :p

soalnya aku gak tahu kamu trans dari mana Very Happy klo tahu tak cantumin...

View user profile

8 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 1:48 am

endless

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
duh, itu dari HissouBuraiken..
kemarin aku lupa juga sih bilang nya XD

View user profile

9 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 2:16 am

Tashigi Kaori

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
gyahahaha... gw baru selse DL.. dan bc. XD meskipun ga ngerti cerita nya, tapi.... nge translate tanpa ngeliat manga nya emang susah ya? ^^a byk yg rada ga masuk jadi nya. ^^ doh.... sorry bgt yah, guys... ^^a

View user profile http://azure-lycoris.deviantart.com

10 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 2:30 am

juon

avatar
Administrator
Administrator
bwahh!! parah lw kaori ini udah dirilis di situs2 populer
lain kali jangan gitu lagi XDXD

View user profile http://janu-onliners.deviantart.com

11 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 2:35 am

Tashigi Kaori

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
... mati gw. XD sori sori sori sori sori sori..... >< >< ><

iya, diusahakan!!

View user profile http://azure-lycoris.deviantart.com

12 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 3:56 am

endless

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
dasar lo kaori!!
knp ga blg2 m gw??!!
kan gw bisa kasih link nya!!
dasar....

View user profile

13 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 6:04 am

Taka-sama


Administrator
Administrator
Hmmm kan bisa di edit...

View user profile

14 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 6:23 am

endless

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
okay, setelah gw baca, gw pengen tw siapa yg jadi typesetternya
siapa ya??
dan keknya clean nya diambil dr FH y?

View user profile

15 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 6:30 am

Tashigi Kaori

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
endless: ok, bwt ke depan nya tiap kali ada kerjaan gw minta manga nya (raw pun jadi) dari loe yaah!! XD

i'm really really sorry for this one guys... T^T *gara2 ini jadi bela2in ngecek translation FT 76* ^^a

View user profile http://azure-lycoris.deviantart.com

16 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 6:40 am

endless

avatar
Noizy Savior
Noizy Savior
ok, gw kasih linknya ma loe! Very Happy
DL ndiri yah!

View user profile

17 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Sat Mar 01, 2008 7:52 am

Amethyst

avatar
Super Novice
Super Novice
i was just curious..
how many ppl DL your releases?

View user profile

18 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Mon Mar 03, 2008 5:24 am

Helaine


Super Newbie
aku salut...


eh btw aku bisa bantu untuk translasi inggris>indonesia Very Happy

View user profile

19 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Mon Mar 03, 2008 5:37 am

juon

avatar
Administrator
Administrator
Silakan buat thread di becoming nakama dan introduce yourself

nnt kita bakal bimbing kamu XD..

View user profile http://janu-onliners.deviantart.com

20 Re: Naruto 391 [Indonesian] by NS on Mon Mar 03, 2008 6:18 am

Amethyst

avatar
Super Novice
Super Novice
mana neh threadnya? katanya maw bantu?? XD XD

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum